Ajută-ne ca să ii putem ajuta! Direcționează 2%!

DESPRE 2%

Conform prevederii 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze din impozitul pe venit, reținut pentru anul precedent, pentru o cauză socială. Este o opțiune personală și nu implică în nici un fel angajatorului.

Ce ai de făcut?

1. Completezi formularul:

Completează și semnează declarația 230 dacă anul trecut ai obțiunut venituri ca salariat.

Completează si semnează declarația 200 dacă anul trecut ai obținut venituri din activități independente*.

*rubrica SUMĂ se completează opțional deoarece poate fi calculată de către organul fiscal.

2. Depui formularul: Ai următoarele opțiuni:

a. Depui formularul la administrația financiară de domiciliu până la data de 25 mai, anul curent.

b. Trimiți formularul la administrația financiară de domiciliu prin poștă cu confirmare de primire până la data de 25 mai a.c.

c. Ne transmiți nouă formularul completat și semnat până la data de 15 mai a.c., iar noi ne ocupăm de transmiterea lui la administrația financiară de domiciliu.

3. Informează-i și pe cei apropiați – familie, prieteni și colegi, să completeze și să semneze formularul 230 pentru a susține Fundația DentalMed. Mulțumim pentru susținere! Acești 2% din impozitul pe venit vor fi folosiți pentru cei care au nevoie de noi!    

DATE FISCALE: FUNDAȚIA DENTALMED   

COD FISCAL: 32833580

CONT BANCAR: RO14 BTRL RONC RT02 0539 3801, deschis la Banca Transilvania

Descarcă Declarația 200       Descarcă Declarația 230

Fundația DentalMed, primul fond de caritate al unei clinici stomatologice de lux din Romania.

Cea mai performantă clinică de stomatologie din Romania la nivel tehnologic și al echipei de specialiști susține proiecte caritabile prin intermediul Fundației DentalMed.

Cu ajutorul dumneavoastră anul trecut am îmbunătățit calitatea vieții mai multor copii cu dizabilități, prin tratarea problemelor grave de sănătate dentară pe care le aveau. Toate aceste tratamente au necesitat intervenții sub anestezie generală pentru a trata într-o singură sesiune toate problemele micilor pacienți, executate de medici specialiști recunoscuți internațional. Eforturile noastre au fost răsplătite din plin prin zâmbete fericite, îmbunătățirea calității vieții prin lipsa durerii dentare și facilitarea alimentării, care era deficitară. În anul 2014 Fundația DentalMed a continuat să sprijine mai multe acțiuni caritabile cu tradiție inițiate de Fundația Principesa Margareta a României (FPMR) și a inițiat colaborări cu Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD).

În continuare, vă solicităm sprijinul, rugându-vă să transmiteți mesajul nostru prietenilor, colegilor, apropiaților dumneavoastră și tuturor celor care pot să redirecționeze 2% din impozitul pe venit, ajutând astfel să alinăm suferința copiilor defavorizați și cu dizabilități.