Concert Caritabil Concordia

29

Concert Caritabil Concordia “Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit”

Ca în fiecare an, Organizația Umanitară Concordia, organizează evenimente caritabile care ascund în spate povești triste de viață, pe lângă care nu poți trece indiferent. Joi 29 septembrie 2016, concertul caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit”, ajuns la a II-a ediție, a fost susținut la Teatrul Odeon din București. Concordia este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, al cărei obiectiv este să ajute copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate, să se integreze în societate, oferă suport familial și școlar spre o viață independentă și autonomă.
Experienţa de fiecare zi ne arată cum lucrurile mici pot avea un impact imens asupra noastră și pentru că doar  participând putem face ca această poveste frumoasă sa continue, Fundația DentalMed a susţinut evenimentul pentru al doilea an consecutiv, plecând de la premisa că un gest de solidaritate poate fi cel mai nobil cadou pe care îl putem dărui.
La fel ca în fiecare an, ne-am emoționat până la lacrimi și ne-am lăsat desfătați de interpretarea artistică inedită a violonistului Alexandru Tomescu și a solistei Alexandra Ușurelu, cărora s-au alăturat tinerii artiști ai Organizației Concordia. Am fost în admirația oamenilor minunați de la Concordia care ne-au purtat până la capătul lumii printr-un concert de basm, Organizație care prin proiectele desfășurate în România schimbă zilnic destine.
Felicitări Concordia, pentru tot ceea ce realizați în mod admirabil de 26 de ani în România!