Baby Boom Show 2018

32
DentalMed la Baby Boom Show 2018
În 8-11 Martie 2018, Fundația DentalMed alături de DentalMed Kids, a luat parte pentru a doua oară la evenimentul “Târg pentru copii și viitoare mămici”, găzduit de Baby Boom Show, eveniment care s-a dovedit a fi o reușită și un pas important în munca noastră asupra conștientizării pericolelor ce pot surveni în urma unei îngrijiri dentare deficitare.
Ne-a bucurat să consemnăm o prezență importantă în rândul copiilor examinați, acest fapt reprezentând o importantă tendință de evoluţie în sensul conștientizării importanței sănătății orale și educarea corectă a îngrijirii dentiției.
Evaluările au fost realizate cu o camera intraorală. De ce cameră intraorală? Pentru că profesionismul ne permite o transparență totală, și pentru că ne dorim să înlăturăm posibilele îndoielile ale vizitatorilor noștri, plus că acest fapt permite participarea activă a părinților cu întrebări, la sesiunea de examinare. În concluzie, camera intraorală, favorizează buna legatură dintre pacient și cadrul medical, sporind astfel încrederea în tratamentul recomandat.
La finalul celor 4 zile de prezență la Baby Boom Show, în cadrul căruia peste 60 de copii au primit consultații stomatologice gratuite și sfaturi personalizate despre igiena dentară, am oferit ca premiu surpriză, o periuță electrică pentru copii, marca PHILIPS, premiu câștigat de către una dintre mămicile înscrise la tombola noastră, prin tragerea la sorți.
Vă lăsăm să descoperiți în imagini cum s-a desfășurat evenimentul, și abia așteptăm să ne revedem la următoarea ediție!