Cine suntem

Fundația DentalMed a luat ființă în cadrul companiei cu același nume, la începutul anului 2014, din dorința unei echipe de specialiști de a se implica într-un proiect dificil și de lungă durată, oferind ajutor copiilor ale căror familii au posibilități materiale limitate.

Pentru că plecăm de la premisa că în definitiv, nu câți ani de viață trăiești contează cel mai mult, ci calitatea vieții trăite, ne-am concentrat resursele pentru a acționa în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor defavorizate, așa că nu doar efectuăm intervenții stomatologice complexe pentru copiii sociali ai fundației, dar suntem și activiști convinși iar prezența noastră este semnalată semnificativ în rândul fundațiilor de top precum Fundația Concordia, Fundația Principesa Margareta, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități.

Ce facem concret? Suntem sponsori oficiali în multe dintre acțiunile fundațiilor partenere; oferim publicului interesat, participarea gratuită la workshop-urile pe care le susținem, ale căror teme abordează îngrijirea corectă a dentiției si efectiv creăm propriile evenimente caritabile sub marca Fundației DentalMed.

Misiunea noastră este de a acționa pe mai multe căi pentru a crea o societate mai bună. Ne dorim să putem oferi sansa către un tratament stomatologic de calitate, dar și un ajutor în scopul îmbunătățirii condițiilor de trai persoanelor defavorizate. Gestionăm fiecare caz într-un mod mod profesionist, transparent și etic, iar zâmbetele de mulțumire ale pacienților noștri, denotă calitatea serviciilor pe care le oferim, totodată în viziunea noastră, asa arata lucrurile bine facute.
Fundatia DentalMed reprezinta o entitate juridica distincta fata de activitatile comerciale ale companiei DentalMed Luxury Clinic.